Osuuskunta Daxos

Osuuskunta Daxos on vuonna 2005 perustettu työosuuskunta, johon kuuluu tällä hetkellä yli 20 jäsentä. Kukin jäsen tekee oman alansa töitä ja etsii itseään kiinnostavia kohteita. Näin ollen työntekijät ovat aina osaavia ja motivoituneita – olipa kyseessä pieni projekti tai suuri urakka.

Osuuskunta Daxos on arvonlisäverovelvollinen (alv.rek.) ja kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Niinpä asiakasyrityksillä on mahdollisuus alv-vähennyksiin ja yksityiset voivat projektin mukaan hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Osuuskunnan jäsenenien tarjoamien palvelujen laskutus tapahtuu osuuskunnan kautta.

Osuuskunta hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet, joten voit rauhallisin mielin teettää osuuskunnan jäsenillä tarvitsemiasi töitä ja maksaa sitten pelkästään osuuskunnalta tulevan laskun.

Monet osuuskunnan jäsenet tekevät töitä laajemmalla alueella, kuin omalla toimipisteellään. Osaamista löytyy myös monenlaista, joten kannattaa kysyä, löytyykö sinun tarpeisiisi soveltuvaa osaajaa ja tekijää. Oli sitten kyse tunnin parin keikasta tai isommasta tarpeesta, niin kysy tarjousta!

Toimintaperiaate

Osuuskuntamme jäsenet ovat työsuhteessa osuuskuntaan. Ammattistatuksemme on työntekijä, poiketen laskutusosuuskuntien kautta toimivista, jotka luetaan yrittäjiksi. YEL:ä ei siis tarvi maksaa erikseen. Palkanmaksu työeläke yms maksuineen hoituu kirjanpitotoimiston kautta. Jäsenet maksavat verottomasta palkanmaksun lähtösummasta provision Osuuskunnalle. Provisio päätetään vuosittain sääntömääräisen jäsenkokouksen yhteydessä.
Jos haluat lisätietoja ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Laskutus

Tällä hetkellä Osuuskunta hoitaa asiakaslaskutuksen Ropo Capitalin kautta.

Hyvinvointi ja -liikuntapalveluihin maksuvälineenä toimivat myös e-passi ja Smartum.