Anu Vilander – Koulutettu hieroja, liikuntapalvelut

Hoitopalvelut: Hieronta, Dry Needling, Shiatsu (mm. issias- ja tenniskyynärpäävaivat), Chi Kung-päähoito, Lymfaterapia, Bodymind energiahoidot, Life-Detox kehonpuhdistus.

Liikunta- ja ohjelmapalvelut: Kehonhuollolliset yksilö- ja ryhmänohjaukset. Rivitanssi Workshopit ja tuntiohjaukset. Työhyvinvointipäivät yrityksille. Teemalliset ryhmämatkat ja retket koti- ja ulkomaille.

Shiatsu-koulutus: Tilauksesta Chi Kung päähoidon puolipäiväkurssi tai kokohoidon ja meridiaanihoidon viikonlopun intensiivikurssit.

Tapahtumanjärjestys: Ota yhteyttä niin järjestetään sinun tarpeitasi vastaava tapahtuma!

Sähköposti: anu.vilander@daxos.fi
Puhelinnumero: 0400 250467
Toimipaikka: Ypäjä, Loimaa, Forssa, Jokioinen, Turku. Muu suomi sopimuksen mukaan.

Sydäntäni lähellä on ihmisten auttaminen heidän erilaisissa elämäntilanteissaan liittyy se sitten fyysiseen kehoon tai mentaalipuolelle. Omat kokemukset sekä pitkällinen työurani asiakaspalvelutyössä ovat vain vahvistaneet palveluintoani ja kehitänkin omaa toimintaani asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Toimin myös Osuuskunnan koordinaattorina ja jäsenvastaavana. Olen ollut hallituksen jäsen vuodesta 2007. Minusta on ollut ihanteellista välittää eteenpäin tietoa osuuskunnan kautta työskentelemisestä. Vastuuni kasvaessa vuodenvaihteen jälkeen aion kehittää toimintaa edelleen sujuvammaksi ja selkeämmäksi.

Lasten ja nuorten hyvinvointi on minulle myös tärkeä alue ja teen töitä myös lastensuojelun parissa kunnallisella sektorilla.